Veehandel in Meulebeke met uitgebreide ervaring en expertise

Met ruim 30 jaar ervaring in de veehandel is Vlamynck Gebr. een ware referentie in de sector. Van het kweken van runderen tot het verschaffen van professioneel advies, wij helpen u graag verder. Wij zijn gevestigd in Meulebeke, maar ook daarbuiten kunt u uiteraard een beroep doen op onze diensten.

 

Vlamynck Gebr. is onder meer gespecialiseerd in het kweken van runderen, kalven, varkens en biggen. Enkel de beste kwaliteit is goed genoeg voor ons, en dat merkt u. Onze dieren blaken van gezondheid en worden met de grootste zorg voor u geselecteerd. Zo kunt u erop rekenen dat u bij ons steeds een hoogwaardige service krijgt.

 

Naast topkwaliteit zijn ook onze gunstige prijzen een van onze grootste troeven. U bent zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat uw wensen ook zijn. Bovendien geven wij u graag aangepast advies op basis van onze uitgebreide expertise. Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van uw runderen en varkens.

 

Wenst u meer informatie over de diensten van veehandel Vlamynck Gebr. in Meulebeke? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u via telefoon, gsm of e-mail graag meer over onze dieren en onze service. Ook kunt u uw gegevens zoals uw adres en telefoonnummer achterlaten op het invulformulier op deze website. Wij nemen dan snel contact met u op om u verder te helpen met uw vraag of verzoek.

056 66 46 50
0475 48 37 94
056 66 46 51
 Bereken route